razor Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Hej! zamierzam się przesiąść na coś większego - 450tkę i tu pytanie, co wybrać? HK, CopterX, KDS? używany Trex ? czy na początek model w cenie ~600-700 (ARF albo KIT i części) będzie ok? (apkę, pakiety,ładowarkę itp posiadam) czy za te 600-700 te modele mają sens? (oczywiście z czasem albo i po kretach wstawi się lepsze części). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qugar_ Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Ja latam KDS -em 450 SV od długiego czasu i nie narzekam, jestem zadowolony. Pomyśl może jeszcze nad czymś większym może gaui 425 możesz załadować dwa pakiety od 450-tki i będzie śmigał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoolSky Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Jeśli klasa 450 to tylko T-Rex ( o rety co ja gadam ). Wykonanie i wyposażenie np. w wersji combo naprawdę świetne. No chyba,że chcesz się zacząć bawić w heli to na początek wystarczy "jakieś byle jakie " HK- 450. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi