KrzysiekB. Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Panowie. Mam zarąbiście ogromny problem... Prawdopodobnie przy formacie usunąłem sobie bardzo ważny dla mnie plik projektu filmu... miesiąc roboty poszło z dymem... Mam pytanie: Czy mam szansę go w jakiś sposób odzyskać?. Bardzo Was proszę o pomoc!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filek Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 oczywiście że jest szansa na odzyskanie. spróbuj przeskanować partycję Easy Recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekB. Opublikowano 25 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 Alarm odwołany. Plik znaleziony. Dzięki za radę Filek - przeskanowałem dysk programem PC Inspector File Recovery, bo ten Easy Recovery jest chyba płatny. znalazłbym go o wiele szybciej, gdyby nie fakt, że szukałem nie pod tą nazwą :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi