piotr22 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Witam. Ponieważ bateria w moim opticu 6 sport jest juz trochę słaba chciałbym przesiąść sie na li-pola. Minusem mojego nadajnika jest to że zasilany jest przez pakiet z 6 akumulatorków ( ni-mh 7,2 V 1300 mah ) . To sprawia ze kształt pakietu jest nietypowy , bo trójkątny . Niestety takich li-poli raczej nie robią . No trudno , najwyżej zrobię jakiś koszyk pod nadajnikiem. A wracając do tematu , znacie może jakiegoś dobrego li-pola , który zasili to ustrojstwo ? Musi być 2 celowy bo inaczej się spali . PS; Czy mogę użyć takiego li-pola jak mam do modelu ? Czy za duży prąd będzie dawał ? Chociaż jeśli coś wiem z fizyki to chyba ważne będzie tylko ile ma Voltow. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Najzwyklejsze 2s lipo z wtyczką JST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Istotne będzie , czy bateria będzie miała 15 , 20 ,25 C > ??? . Czy jest to bez znaczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 To nie jest istotne. Ale im mniej C tym pakiet tańszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 31 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Znacie może jakiegoś fajnego li-pola ? prosiłbym o link . Jeżeli nic nie macie to kupuje jakiegos turnigy ok. 2000 mah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi