attyla Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Wyedytowane Trochę sie pośpieszyłem z zachwalaniem malowałem easy glidera i nic sie nie działo niestety próba malowania twinstara skończyła sie niepowiedzeniem próba na styropianie równiez wypadła niepomyslnie zaczęło go nadgryzać tak że nadal szukam jakiś farb w aerozolu które nie będą gryzły się ze styropianem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Witam, ja ostatnio testuje zwykłe farby akrylowe i tak kupiłem małą puszke białego akrylu z Dekoral za 9zł i do tego stosuje zwykłe pigmenty po 4,50 zł .... dzieki takiemu rozwiązaniu uzyskuje taki kolor jaki chcę :wink: wystarczy pomieszać odpowiednie kolory. Co do rozcięczania to zwykła woda tylko w bardzo małej ilości. Nakładanie farby oczywiście aerograf i o to efekty aaa i najwazniejsze brak podniesiena wagi modelu praktycznie na całym modelu ok 2g farby :shock: pozdrawiam Meloow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.