tomasxxx Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam,po udanych probach z wersja 100 cm doszedlem do wniosku ze jestem troszku za wysoki do tej rozpietosci i chcialbym popelnic cos o rozpietosci 150 cm,czy jest sesem powiekszanie tego modelu do 150 cm,czy moze polecicie cos innego.Ze wzgledu ze nie posiadam sprzetu do laminowania prozniowego mysle o modelu konstrukcyjnym ,moze polecilibyscie jakis konkretny model i jesli jest to mozliwe plany badz link do planow,bede wdzieczny. DLG jet straszecznie zarazliwe nie sadzilem ze cos moze mnie jeszcze tak zassac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 4 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Przeciez na tej stronie masz wersje 150cm z klapami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Tylko nie mozna nigdzie planow znalezc,a widze z relacji budowy ze to inne plany,ciekawi mnie czy tylko zostal przeskalowany czy rowniez sa jakies zmiany konstrukcyjne :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxxx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Moze koledzy posiadaja plany birdiego w wersji 1,5 m i bylby chetny udostepnic ,moze byc tez inny model poza Mantą oczywiscie konstrukcyjny,bede wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi