tomasxxx Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Witam,po udanych probach z wersja 100 cm doszedlem do wniosku ze jestem troszku za wysoki do tej rozpietosci i chcialbym popelnic cos o rozpietosci 150 cm,czy jest sesem powiekszanie tego modelu do 150 cm,czy moze polecicie cos innego.Ze wzgledu ze nie posiadam sprzetu do laminowania prozniowego mysle o modelu konstrukcyjnym ,moze polecilibyscie jakis konkretny model i jesli jest to mozliwe plany badz link do planow,bede wdzieczny. DLG jet straszecznie zarazliwe nie sadzilem ze cos moze mnie jeszcze tak zassac
rapier Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Przeciez na tej stronie masz wersje 150cm z klapami
tomasxxx Opublikowano 4 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2011 Tylko nie mozna nigdzie planow znalezc,a widze z relacji budowy ze to inne plany,ciekawi mnie czy tylko zostal przeskalowany czy rowniez sa jakies zmiany konstrukcyjne :?:
tomasxxx Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2011 Moze koledzy posiadaja plany birdiego w wersji 1,5 m i bylby chetny udostepnic ,moze byc tez inny model poza Mantą oczywiscie konstrukcyjny,bede wdzieczny.
Rekomendowane odpowiedzi