Linean Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Siema Mam pytanie do zamieszkałych w Tarnowie , czy jest u nas jakiś elektroniczny sklep w którym dostał bym złącza bananowe gold 3,5mm ( choć rozmiar dowolny) , t-deans-y lub xt-60 . Szukałem troche , ale może coś przeoczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam Na ul. Klasztornej tel.014- 6219421 sprawdz. Powinien być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No niestety , trochę źle zorientowany sprzedawca , ale twierdzi że nie mają żadnego z podanych . Szukam dalej i dzięki za pomoc ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywy Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Agencja Handlowa KWANT * 33-100 Tarnów * ul. Krakowska 16, to było jeszcze parę miesięcy temu (i być może dalej tak jest), a w razie czego można ich chyba szukać w ch gemini park. A to to samo http://sklep.73.pl/index.php?k22,rc-galanteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 wielkie dzięki , nawet nie wiedziałem że jest u nas taki sklep , jutro polece kupić wszystko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi