modelpiotrek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Potrzebuję pomocy od kogoś kto posiada Corela.Muszę dać do wykonania koszulki reprezentacyjne dla naszej ekipy jadącej na MŚ do Serbii i chodzi mi o wykonanie prostego napisu POLSKA i pod spodem F1E w kolorze czerwonym który bedzie umieszczony na plecach tych koszulek koniecznie właśnie w corelu jako plik z rozszerzeniem cdr Tak wymaga tego odemnie firma co mi te koszulki zrobi Może mi ktoś pomoże???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Jaka wielkość liter ma być w tych napisach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoorr Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Skoro potrzebuje plik *.cdr, to pewnie ma Corela. Mogli by pewnie wklepać te kilka literek, nie jest to jakiś wymyślny projekt. Może ich zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Robert hmm powiem tak żeby dobrze wyglądało na plecach a tak na poważnie myślę że 8cm by spokojnie mogło być ,trzcionka standartowa Dzieki Wielkie Robercie za odzew !! Niestety Gregorr musze mieć projekt .Godło już znalazłem pozostał napis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Wrzuć swojego maila do mnie na PW to podziałamy. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Robert juz poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Poszło i do Ciebie :wink: :mrgreen: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzięki Robercie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi