Rafi72 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam Jestem z Warszawy Modelarstwem zajmuje się od 6-7 lat 2 lata temu zacząłem latac gigantami Adrenalina oraz poczucie że ma sie w powietrzu kilka tysięcy złotych to niezapomniane odczucia Mam nadzieje że pomogę tym którzy będą mieli jakieś zagwostki Pozdrawiam Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Adrenalina oraz poczucie że ma sie w powietrzu kilka tysięcy złotych to niezapomniane odczucia No to kup za KILKANAŚCIE tysięcy - :?: odczucia będą mocniejsze :?: :idea: A swoją drogą - witamy w gronie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi72 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Tak znaczy się kilkanaście Kilka to mało powiedziane:) Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi72 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Może Moderator zlitowałby się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi