baczek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 witam wszystkich jestem Rafał Bąk [bączek] jestem z Tarnobrzega i już od całego roku [bawię się] w modelarstwo uczyłem się latać na wicherku 15 bardzo starym :? później dostałem innego już młodszego wicherka 15 no i zobaczyłem szybowce i elektryki kupiłem mig280 i zrobiłem badziewnego elektryka w 35 minut potem dostałem skrzydła do szybowca i zrobiłem kadłub skrzynkowy dalej wiadomo co się stało :x zacząłem robić elektryki a w między czasie latałem wicherkiem potem spróbowałem chwile polecieć se5a i Merlinem no i niedawno dostałem melina i będę latał nie jest taki ładny bo już miał kilka bliskich spotkań z ziemią :oops: zalogowałem się po to żeby dowiedzieć się dużo nowych rzeczy i zobaczyć wcześniej nieznanych modeli mogę czasami dużo pytać ale ja taki jestem :faja: pzdr dla wszystkich czytających :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 cześć mieliśmy okazje poznać się osobiście nawet:p wiesz w niedziele późnym popołudniem poleciałem Spitem. :wink: Gdzie latacie w Tarnobrzegu? teraz robie prawo jazdy i co jakiś czas bywam w TBG i muszę siedzieć po kilka godzin pod ośrodkiem a tak to kto wie może bym odwiedził tarnobrzeską brać modelarską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 dzięki że odpowiedziałeś latamy w 2 miejscach jedno w tbg na takim [zadupiu :ass: ] a drugie na lotnisku w turbi jak będziesz to odezwij się jeszcze zadzwoń albo co :wink: ps. pod jakim ośrodkiem :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 pod WORDem, Wojewódzkim Ośrodkiem Ruchu Drogowego;) ee do Turbi to ja na piechotkę stamtąd nie dojdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 nie to wiesz co my latamy tak jakby po drugiej stronie Tarnobrzega ale jak będziesz i sie umówimy na loty to po ciebie przyjedziemy jak będziesz jechał to weź jakiś samolot tylko żebyś mógł startować z ręki bo tam jest nierówni i wiesz jak masz dużo kasy na śmigła to jak chcesz :crazy: ale ja nie radzę :? dzwoń jak będziesz miał jechać kom 600100987 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.