universal Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Witam poszukuję osób z okolic Kołobrzegu. Jest ktoś na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Cześć, Jestem z Koszalina to niedaleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universal Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Jak by Ci się chciało jechać do Kołobrzegu i ja kupię wkońcu szybowca to możemy umówić się na loty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Ja narazie uczę się latać . Najpierw muszę podszkolić pilotaż bo moim toto0 za często ubijam krety :wink: Na forum jest kolega z Kołobrzegu który nawet oblatywał mi model . Tu jest link http://www.pfmrc.eu/viewtopic.php?t=19094 do jednego z jego tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 No nic, po dwóch latach odgrzewam temat. Może są jakieś nowe osoby latające w kołobrzegu lub okolicach? Ja latam w Bagiczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.