pilot69 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam, Zacznę od tego, że jestem totalnie zielony w temacie, dlatego proszę o wyrozumiałość, jeżeli okaże się, że poniższa prośba jest z serii "bez sensu" 8) Chciałem poprosić Was o pomoc. Posiadam Cessne 480 (Pelikan) i zanim ją oblatam, chciałem poćwiczyć w RealFlight 5.5 Problem polega na tym, że nie mogę namierzyć porównywalnego modelu. Latam (w RF) Hobbico ElectriStar™ Trainer, tylko, że powyższy model jest 2 razy cięższy, a pozostałe parametry są dla mnie czarną magią, ale pewnie też różnią się od posiadanej przeze mnie Cessny. Szukałem w necie gotowego modelu ale niestety bez powodzenia. Dlatego może znajdzie się wśród Was osoba, która potrafi przerobić parametry ElectriStar w RF,albo inny samolot (jeżeli uznacie że bardziej się do tego nadaje) i pomoże mi w "stworzeniu" wirtualnej Cessny 480 w RF Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fam0wned5 Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Mogę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi