rast Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Jak w elektryku zrobić dym bez palenia regulatora czy pakietu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Świeca dymna? Kno3+cukier w dobrych ilościach (karmelek) i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 TUTAJ masz świetny artykuł na ten temat. Wychodzą podobno niesamowite jeśli się trzymasz dokładnie przepisu i proporcji. Powodzenia. Ja próbowałem, ale brakło mi samozaparcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sionziom Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Potwierdzam bardzo fajne smugacze, długo się dymią i nie nagrzewają się tak strasznie, ale lepiej je mocować na wieżyczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi