Filonxxxl Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam Mam pytanko a propos dziwnego zachowania mego Turnigy Plush 80A. Pracuje poprawnie z każdym dużym silnikiem (sprawdzałem z 3842 i z 4260) a kiedy podłączyłem małego "dzwonka" nie chciał z nim kooperować, silniczkiem szarpało w obie strony i momentalnie się grzał. Używam już tego 80A jakiś czas i dopiero teraz przypadkiem to zauważyłem, bo musiałem "na szybko" sprawdzić mały silnik (jakiś TP) a tylko on leżał wolny, więc go podłączyłem i... zdziwienie :shock: Silniczek na pewno jest OK, z dwoma różnymi reglami 30A pracuje bez problemu a z ciekawości do tego 80A podpiąłem jeszcze E-max'a 2822 i... to samo, też nim szarpie. O soooo chodzi? To normalne, że silnik może byc "za mały" dla regla czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 pokombinuj z timingami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi