spiderok Opublikowano 12 Czerwca 2011 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Witam. Wie ktoś i pomoże jak bindować odbiorniki w trybie "normal"? Miałem zbindowane 2szt. Zbindowałem kolejny i zbindował się w trybie "Scan". Teraz nie działają te wcześniejsze, tylko ten dzisiejszy. Binduję tak jak w instrukcji, ale cały czas parują się w "scan" Gdy włączam apkę, pokazuje się "Scan-Hitec" po prawej stronie. Co zrobić żeby było tak jak wcześniej, czyli "normal-Hitec"?
franc Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Ta strona powinna ci pomóc : http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=33252&start=30
Kris62 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Skoro masz zbindowane odbiorniki z nadajnikiem w trybie "Scan" ,a chcesz wrócić do trybu "Normal", to należy zastosować procedurę Zmiany Trybu SKAN na Tryb NORMAL. Ta czynność różni się od Parowania i być może nie zwrócileś na to uwagi.
spiderok Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 juz wszystko wiem akurat wczoraj ualo mi sie zdobyc instrukcje po polsku
Rekomendowane odpowiedzi