woj-tech Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam. Paweł dając linka do klasyfikacji Pucharu Świata zainspirował mnie do stworzenia klasyfikacji Pucharu Polski F2B i stworzyłem coś takiego - link . Z zawodami z Żyrardowa mam mały problem bo ostatni zawodnik ma wyniki zerowe i nie wiem czy się go dolicza do klasyfikacji. Na razie go nie uwzględniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 I dobrze zrobiłeś, zgodnie z zapisami punktu 4.E.4 Kodeksu Sportowego FAI - trochę przydługo się ładuje...ale działa. Tworząc taki ranking musisz zwrócić ponadto uwagę na to czy wszyscy startujący w danej imprezie zawodnicy posiadają aktualną licencję, bo czasem zdarzają się w tym miejscu wpadki organizacyjne. Aktualny wykaz wydanych przez AP licencji znajduje się tutaj!! - ostatuia aktualizacja 10 czerwca br. W przypadku braku licencji - zawodnika traktujesz jak powietrze....choć na liście oficjalnych wyników nie powinien figurować wogóle - tak (błędnie) przygotowane wyniki są podstawą do unieważnienia imprezy i wtedy tracą przede wszystkim ci, którzy licencję posiadają....przyjrzyj się dokładnie, bo w Twoich wynikach są osoby, których tam być nie powinno!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj-tech Opublikowano 15 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dzięki Paweł. Już poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Teraz ma to "ręce i nogi". Dzięki Wojtku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi