pmaverick Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Mam pytanie, czy PPM jest ubslugiwane przez Optica 6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Oczywiście że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dzieki Tomek, moze to malo ambitne pytanie ale chcialem sie upewnic. Zmieniam wlasnie aparature i sprzedalem optica za 380 zł. Doloze troche i przymierzam sie do Mc-19 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Sprzedałeś i nie wiesz ?? W menu wybierasz dla każdego modelu czy ma być obsługiwany w PPM czy QPCM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmaverick Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wiem ze zmienia sie modulacje bo nie raz musialem to robic jak latalem modelami kolegow i nie chcialo mi sie bebechow przekladac. Ale siedze w pracy i nie mam przy sobie nadajnika a pytanie dostalem z prosba o szybka odpowiedz wiec nie chcialem strzelac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.