troll Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 z gory przepraszam jesli napisalem temat w zlym dziale ale wydaje mi sie on najbardziej trafny Witam, potrzebuje 2 rurki dokladnie takie jak tu ta gorna wygieta i ta dolna prosta. nigdzie nie moge znalezc takich cienkich rurek (jakies 3-5 mm) wystarczylo by mi gdyby ktos mi podal link do sklepu gdzie moge kupic jaka chce dlugosc a wygne sam dobrze by bylo gdyby mialy taki sam kolor jak na zdjeciu z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Castorama rurki alu i polerowanie. Powinieneś uzyskac taki połysk przy odpowiedniej cierpliwości. Rurkę o sednicy 5mm znajdziesz na pewno długość 1m to standart w stojaku ale są i dwu metrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazio Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tych z Castoramy się nie wypoleruje, bo one są czymś lśniącym pokryte. Trzeba by było to najpierw zedrzeć. Jest to tak twarde, że przy takim gięciu popęka i będzie paskudnie wyglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastergame Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tych z Castoramy się nie wypoleruje, bo one są czymś lśniącym pokryte. Trzeba by było to najpierw zedrzeć. Jest to tak twarde, że przy takim gięciu popęka i będzie paskudnie wyglądać. Zawsze można spróbować na 'ciepło' podgrzać, i wtedy wyginać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
troll Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 bardzo zalezy mi na polysku i ogolnie na wygladzie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=2182 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 A do czego to? Poszukaj w necie rury nierdzewki-jest tego pełno.Miękka jest i super do spolerowania.O na przykład tu: http://centrostal-kielce.pl/pl/oferta/sprzedaz/rury/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 bardzo zalezy mi na polysku i ogolnie na wygladzie tegoTo pozostaje kupić odpowiedniej średnicy np. rurki miedziane/mosiężne - wygiąć i dać do chromowania - niestety spory koszt. Ja za chromowanie kolanka do tłumika do silnika 3,5 zapłaciłem 25 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi