Malker Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No i w jednej z zakladek na stronie ukazala sie informacja na temat roli, ktora bede pelnil na zawodach Szukałem w zakładce Obsługa toalet ale nie ma Cie... :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No i w jednej z zakladek na stronie ukazala sie informacja na temat roli, ktora bede pelnil na zawodach Szukałem w zakładce Obsługa toalet ale nie ma Cie... :cry: Bez komentarza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Będę w piątek lub sobotę rano byle pogoda wypaliła.Planuje pod namiot i tak będzie na 90% jednak po ostanim wyjeździe wiem czego mi brakowało i teraz już się chłodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ....jednak po ostanim wyjeździe wiem czego mi brakowało i teraz już się chłodzi.Hmmm ....Lody ?? Bo piwo było na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Bez komentarza...Oj Boogie Była emotka więc wiadomo, że ironia :wink: Gratulacje miejsca sędziego Ciężko było się dostać? Wiesz może z jakiej przyczyny odwołano loty zespołowe? 2 lata temu super to wyglądało, nie spotykane na co dzień. Ja planuje wyjazd może około 6-7 w czwartek, po drodze biorę jeszcze ECO400. Ktoś więcej się jeszcze wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Gdzie na tej stronie są podane jakieś szczegółowe informacje właśnie na temat składu sędziowskiego, oraz całego przebiegu zawodów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkarll Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 może w zakładce JUDGES i SHEDULE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Sędziowie i organizatorzy w zakładce Judges (i tam nasz Krzysiek ) Schedule przebieg zawodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ok ja patrzyłem na drugą stronę internetową samego lotniska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Chyba jednak będą loty zespołowe :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak nic nie pokrzyżuje planów to też się zamelduje w Znojmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To fajnie, życzę aby plany się nie pokrzyżowały bo imprezka jest super. Natomiast ja potrzebuje odpowiedzi odnośnie namiotów, bardziej pola namiotowego a raczej samochodu Czy jest możliwość wjechania na pole namiotowe (lub gdzieś bliżej) niż stawanie na parkingu przed lotniskiem? Ew. ile się płaci za wjazd samochodem dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 My jakos dojechalismy i spalismy niedaleko basenu, ale to bylo co innego prawda Zbyszku? Ja jednak jade pociagiem, a potem taksowka- zycie mnie do tego zmusilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jest możliwy dojazd na pole stałem tam ostatnio.Za wjazd na teren i pole zapłaciłem 75 koron jak dobrze pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Czy jest jakiś ichniejszy transport ze Znojmo do Model City :?: Z miasta na lotnisko to ponad 6 km, a nie chce mi się jeździć dwukółką bo wtedy piwo musiałbym skreślić z menu :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Z tym moze byc ciezko. Taksowka kolo 30zl powinna wyjsc, czyli nie jest to jakas tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzięki Boogie, zrobiłem próbę i okazało się , że rolki wchodzą w boczne sakwy. Będzie więc i przyjemnie i pożytecznie. Do zobaczenia w piątek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzięki Boogie, zrobiłem próbę i okazało się , że rolki wchodzą w boczne sakwy. Będzie więc i przyjemnie i pożytecznie. Do zobaczenia w piątek! A nie lepiej zabrać namiot jednoosobowy ? Zajmie chyba mniej miejsca a i piwa można spożyć na miejscu do woli Krzysiek - pomacham ci jutro do kamerki :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Niech ktoś nagra zmagania naszego pilota , bo jest tam rodzynek i chyba w piątek zaczynają się kwalifikacje może ktoś będzie je nagrywać ?. W zamian mogę dać nagrania z soboty i niedzieli w full HD, bo wybieram się z kamerą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jednak wybieram się na piątek rano. Jeśli zdążę to nagram Michała :] Pewnie ktoś z ekipy Toruńskiej będzie nagrywał więc z video problemu nie powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi