mazb Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Pozdrowienia z EXFC 2011 Jak na razie zmagania Wiatr kontra piloci EXFC 1:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jak z miejscem parkingowym? Jest jeszcze gdzie stanąć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jak z miejscem parkingowym? Jest jeszcze gdzie stanąć ? Nie wiem jak z miejscami parkingowymi ale z namiotami zaczyna robić się trochę ciasno. W tej chwili około 30 namiotów/kamperów/etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazb Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 W sobote to chyba ten namiot rozbije w Brnie :shock: Też Wam kamerka na Modelcity wywala obraz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dzisiaj byla kraksa nr 2. Nie wyszedl nasz kolega z Angli Yakiem z Extreme Flighta. Po calodniowych naprawach wlasnie zabiera sie za oblot. Co do pogody- dzisiaj wieje niezle, wczoraj bylo podobno jeszcze gorzej. Bardzo cieplo- nie wiem ile stopni, ale jestem czerwony jak, jak.... truskawka Jesli ktos wybiera transport koleja to niech przygotuje sie na bilety za okolo 270zl w jedna strone lub cos kolo 340 w obie. Potem taksowka za 200 koron na lotnisko, czyli bardzo znosnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 A jak z polem namiotowym są miejsca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Pewnie juz za pozno na odpisywanie, ale jest cienko- wiekszosc miejsc zajeta. Pogoda wczoraj byla niezla, nie wialo az tak jak dzien wczesniej. Wiec zapraszamy Pierwsza 6tka jak na razie to 3 Wlochow, Gernot Bruckmann, Ido Segev i Wolfgang Krahofer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Po tym co widzieliśmy w piątek to musze powiedzieć, że poziom ogólnie jest na prawdę wysoki i każdy z zawodników potrafi masakrycznie dużo. Widomo, że czołówka to czołówka ale punktacja będzie na pewno bardzo zbliżona. Gorące pozdro dla calej polskiej ekipy, która spotkaliśmy w piątek. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 A no ja też byłem i powiem Wam, że super impreza. Dzisiaj dodam tylko kilka fotek a filmy i resztę zdjęć postaram się pokazać jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Imprezka super, poznałem przy okazji kilka osób z forum. Warto jechać wcześniej niż rozpoczynają się zawody Przed finałem straciłem 8gb zdjęć ale jak na razie program pokazuje, że uda się je odzyskać Niedługo oczekujcie lawiny zdjęć :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Jeden film już jest, kolejne się ładują na yt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Wstawiłem kilka zdjęć (około 120) https://picasaweb.google.com/Dawid.eco400/EXFC2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Cześć. Zdjęcia super ,a jakieś wyniki ? Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 1 Ido Segev 2 Gernot Bruckmann 3 Wolfgang Krahofer 4 Werner Kolberger 5 Filippo Materazzi 6 Marco Mazzucchelli 7 Martin Brandmuller 8 Nicolas Detry 9 Sacha Cecconi 10 Craig Baverey Chociaz na mojej karcie wygladalo to ciut inaczej :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 tutaj jeszcze jeden film: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Zamieniłbym bez chwili namysłu 2 miejsce na 7 poważnie nie wiem za co 2 miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Dokładnie, Martin w locie finałowym poleciał bardzo ładnie, tak jak i w lotach poprzednich sporo pokazał, natomiast Gernot Bruckmann nuda, no ale nie mi to oceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 No niby "mi to oceniac", ale ciut inaczej ocenialem go. Nie widzialem w ogole tak wysoko Kohlbergera, ale coz... ja jestem zadowolony. Wrocilem z 2 modelami do domu. Tzn z jednym, a drugi dojedzie, ale to juz raczej sprawa do innego dzialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi