Malker Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No i w jednej z zakladek na stronie ukazala sie informacja na temat roli, ktora bede pelnil na zawodach Szukałem w zakładce Obsługa toalet ale nie ma Cie... :cry:
Boogie Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2011 No i w jednej z zakladek na stronie ukazala sie informacja na temat roli, ktora bede pelnil na zawodach Szukałem w zakładce Obsługa toalet ale nie ma Cie... :cry: Bez komentarza...
radek872 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Będę w piątek lub sobotę rano byle pogoda wypaliła.Planuje pod namiot i tak będzie na 90% jednak po ostanim wyjeździe wiem czego mi brakowało i teraz już się chłodzi.
mazb Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ....jednak po ostanim wyjeździe wiem czego mi brakowało i teraz już się chłodzi.Hmmm ....Lody ?? Bo piwo było na miejscu
Malker Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Bez komentarza...Oj Boogie Była emotka więc wiadomo, że ironia :wink: Gratulacje miejsca sędziego Ciężko było się dostać? Wiesz może z jakiej przyczyny odwołano loty zespołowe? 2 lata temu super to wyglądało, nie spotykane na co dzień. Ja planuje wyjazd może około 6-7 w czwartek, po drodze biorę jeszcze ECO400. Ktoś więcej się jeszcze wybiera?
radek872 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Gdzie na tej stronie są podane jakieś szczegółowe informacje właśnie na temat składu sędziowskiego, oraz całego przebiegu zawodów ?
Malker Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Sędziowie i organizatorzy w zakładce Judges (i tam nasz Krzysiek ) Schedule przebieg zawodów.
radek872 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ok ja patrzyłem na drugą stronę internetową samego lotniska.
mazb Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Chyba jednak będą loty zespołowe :jupi:
choina Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Jak nic nie pokrzyżuje planów to też się zamelduje w Znojmo
Malker Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 To fajnie, życzę aby plany się nie pokrzyżowały bo imprezka jest super. Natomiast ja potrzebuje odpowiedzi odnośnie namiotów, bardziej pola namiotowego a raczej samochodu Czy jest możliwość wjechania na pole namiotowe (lub gdzieś bliżej) niż stawanie na parkingu przed lotniskiem? Ew. ile się płaci za wjazd samochodem dalej?
Boogie Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 My jakos dojechalismy i spalismy niedaleko basenu, ale to bylo co innego prawda Zbyszku? Ja jednak jade pociagiem, a potem taksowka- zycie mnie do tego zmusilo.
radek872 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jest możliwy dojazd na pole stałem tam ostatnio.Za wjazd na teren i pole zapłaciłem 75 koron jak dobrze pamietam
Mellon-68 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Czy jest jakiś ichniejszy transport ze Znojmo do Model City :?: Z miasta na lotnisko to ponad 6 km, a nie chce mi się jeździć dwukółką bo wtedy piwo musiałbym skreślić z menu :evil:
Boogie Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Z tym moze byc ciezko. Taksowka kolo 30zl powinna wyjsc, czyli nie jest to jakas tragedia.
Mellon-68 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzięki Boogie, zrobiłem próbę i okazało się , że rolki wchodzą w boczne sakwy. Będzie więc i przyjemnie i pożytecznie. Do zobaczenia w piątek!
mazb Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Dzięki Boogie, zrobiłem próbę i okazało się , że rolki wchodzą w boczne sakwy. Będzie więc i przyjemnie i pożytecznie. Do zobaczenia w piątek! A nie lepiej zabrać namiot jednoosobowy ? Zajmie chyba mniej miejsca a i piwa można spożyć na miejscu do woli Krzysiek - pomacham ci jutro do kamerki :devil:
radek872 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Niech ktoś nagra zmagania naszego pilota , bo jest tam rodzynek i chyba w piątek zaczynają się kwalifikacje może ktoś będzie je nagrywać ?. W zamian mogę dać nagrania z soboty i niedzieli w full HD, bo wybieram się z kamerą.
Malker Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jednak wybieram się na piątek rano. Jeśli zdążę to nagram Michała :] Pewnie ktoś z ekipy Toruńskiej będzie nagrywał więc z video problemu nie powinno być.
Rekomendowane odpowiedzi