Skocz do zawartości

EXFC 2011-kto sie wybiera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak z miejscem parkingowym? Jest jeszcze gdzie stanąć :P ?

Nie wiem jak z miejscami parkingowymi ale z namiotami zaczyna robić się trochę ciasno.

W tej chwili około 30 namiotów/kamperów/etc

Opublikowano

Dzisiaj byla kraksa nr 2. Nie wyszedl nasz kolega z Angli Yakiem z Extreme Flighta. Po calodniowych naprawach wlasnie zabiera sie za oblot.

Co do pogody- dzisiaj wieje niezle, wczoraj bylo podobno jeszcze gorzej. Bardzo cieplo- nie wiem ile stopni, ale jestem czerwony jak, jak.... truskawka :)

Jesli ktos wybiera transport koleja to niech przygotuje sie na bilety za okolo 270zl w jedna strone lub cos kolo 340 w obie. Potem taksowka za 200 koron na lotnisko, czyli bardzo znosnie.

Opublikowano

Pewnie juz za pozno na odpisywanie, ale jest cienko- wiekszosc miejsc zajeta. Pogoda wczoraj byla niezla, nie wialo az tak jak dzien wczesniej. Wiec zapraszamy :)

Pierwsza 6tka jak na razie to 3 Wlochow, Gernot Bruckmann, Ido Segev i Wolfgang Krahofer.

Opublikowano

Po tym co widzieliśmy w piątek to musze powiedzieć, że poziom ogólnie jest na prawdę wysoki i każdy z zawodników potrafi masakrycznie dużo. Widomo, że czołówka to czołówka ale punktacja będzie na pewno bardzo zbliżona.

Gorące pozdro dla calej polskiej ekipy, która spotkaliśmy w piątek.

Pozdro

Opublikowano

A no ja też byłem i powiem Wam, że super impreza.

Dzisiaj dodam tylko kilka fotek a filmy i resztę zdjęć postaram się pokazać jutro.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Imprezka super, poznałem przy okazji kilka osób z forum. Warto jechać wcześniej niż rozpoczynają się zawody :)

Przed finałem straciłem 8gb zdjęć ale jak na razie program pokazuje, że uda się je odzyskać :D

Niedługo oczekujcie lawiny zdjęć :ble:

Opublikowano

1 Ido Segev

2 Gernot Bruckmann

3 Wolfgang Krahofer

4 Werner Kolberger

5 Filippo Materazzi

6 Marco Mazzucchelli

7 Martin Brandmuller

8 Nicolas Detry

9 Sacha Cecconi

10 Craig Baverey

Chociaz na mojej karcie wygladalo to ciut inaczej :roll:

Opublikowano

Dokładnie, Martin w locie finałowym poleciał bardzo ładnie, tak jak i w lotach poprzednich sporo pokazał, natomiast Gernot Bruckmann nuda, no ale nie mi to oceniać.

Opublikowano

No niby "mi to oceniac", ale ciut inaczej ocenialem go. Nie widzialem w ogole tak wysoko Kohlbergera, ale coz... ja jestem zadowolony. Wrocilem z 2 modelami do domu. Tzn z jednym, a drugi dojedzie, ale to juz raczej sprawa do innego dzialu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.