ReMo Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zachwyciłem się Lotami Kilera i postanowiłem zbudować własnego. o to parę fotek.. jeszcze nie gotowy ale czekam na części... Silinik 2000kv pakiet Turnigy 2200mAh 4S 45C Lipo Pack reg 50.. Modelik jest Pokryty folią imitująca karbon, tutaj podziękowania dla barheza... Pamięta ktoś może jak się miksowało na mc12 żeby lotki były zgrane ze sterem wysokości... nie mogę dojść do tego.. a uruchomiłem moja mc 12 niedawno:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Mikser Elevon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMo Opublikowano 2 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Mógł by mi ktoś jak krok po kroku opisać jak ustawić wszystko w mc12 zeby lotki sprzęzyc z sterem wysokości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReMo Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi