Matkas Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Cześć, jak wiecie z tematu BuddyPrice tworzyłem stronę hk-buddyprice.com. Postanowiłem ją zmodernizować i powstało http://hk-buddyprice.com/ . Chciałbym ją w jakiś sposób udoskonalić i z tym zwracam się do Was. Aktualnie na stronie można , a raczej nie można zrobić wiele. Ostatnio dodałem galerie, do której możemy wrzucać swoje zdjęcia po zalogowaniu( super by było jakbyście dodali jakieś zdjęcia ). Dzisiaj udało mi się zaktualizować strone, i mozna umieszczać już artykuły.http://rc-buddy.com/articles Łatwiej jest je znaleźć w jednym miejscu niż na kilku forach internetowych. Opcja BuddyPrice przeniesiona by została do odpowiedniej podstrony( nie sprawiłoby to problemu z jej docelowym użytkowaniem), a zamiast niej na stronie głównej widniały by nowości dotyczące technologi, które wprowadzają producenci części modelarskich. Przynajmniej ja to tak widzę, ale właśnie dlatego zwracam się do Was, abyście napisali mi tutaj swoją opinie, ewentualnie porady, czy cokolwiek co mogłoby się przydać Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Stronka bardzo fajna, korzystałem z niej już wielokrotnie. Muszę się przyznać, że poprzedni jej format bardziej mi odpowiadał. Szczególnie chodzi mi o układ wyświetlania przedmiotów. W kolumnie jeden pod drugim dla mnie było bardziej przejrzyście. Ale to tylko moje subiektywne odczucie. Cieszyłbym się gdybym mógł zmieniać sobie układ wyświetlania, tak jak jest to na wielu innych stronach. Poza tym pomysł strony jest trafiony w dychę. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Stronka bardzo fajna, korzystałem z niej już wielokrotnie. Muszę się przyznać, że poprzedni jej format bardziej mi odpowiadał. Szczególnie chodzi mi o układ wyświetlania przedmiotów. W kolumnie jeden pod drugim dla mnie było bardziej przejrzyście. Ale to tylko moje subiektywne odczucie. Cieszyłbym się gdybym mógł zmieniać sobie układ wyświetlania, tak jak jest to na wielu innych stronach. Poza tym pomysł strony jest trafiony w dychę. Gratuluję. Cześć, wielkie dzięki za opinie! Za twoją radą dodałem opcje przeglądania w liście. Powiedz mi czy nadal jest tak czytelna jak na poprzedniej stronie? Tabela teraz jest węższa, i musiałem usunąć z niej kilka kolumn. Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam Stronka bardzo praktyczna. Podczas korzystania nasunęło mi się kilka uwag. Jest mały błąd z filtrowaniem. Domyślnie filtr ustawiony jest na wyświetlanie w liście a pokazują się kafelki. Żeby włączyć wyświetlanie w liście trzeba zaznaczyć filtr na "kafelki" kliknąć filtruj, przestawić na "lista" i ponownie przefiltrować. Udogodnieniem mogłoby być zapamiętywanie ustawień filtra dla danego konta wtedy każdy miałby ustawiony swój widok. Proponowałbym również dodać lub wydłużyć czas działania logowania z ciastka aby nie trzeba było ciągle wpisywać hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam Stronka bardzo praktyczna. Podczas korzystania nasunęło mi się kilka uwag. Jest mały błąd z filtrowaniem. Domyślnie filtr ustawiony jest na wyświetlanie w liście a pokazują się kafelki. Żeby włączyć wyświetlanie w liście trzeba zaznaczyć filtr na "kafelki" kliknąć filtruj, przestawić na "lista" i ponownie przefiltrować. Udogodnieniem mogłoby być zapamiętywanie ustawień filtra dla danego konta wtedy każdy miałby ustawiony swój widok. Proponowałbym również dodać lub wydłużyć czas działania logowania z ciastka aby nie trzeba było ciągle wpisywać hasła. Cześć, Okey naprawię to w najbliższym czasie Strona jest oparta o mój stary system, i zmiany wymagają troche roboty. Może się pokusze o nowy jak będzie czas:) Co do logowania, to konto aktualnie nie ma funkcji, które mogłyby się przydać, więc nie wiem czy jest sens logowania Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Co do logowania, to konto aktualnie nie ma funkcji, które mogłyby się przydać, więc nie wiem czy jest sens logowania Jedną z rzeczy która może być przydatna po zalogowaniu to wspomniana personalizacja filtrów. Jedni wolą mieć wyświetlane tak a inni inaczej Mam nadzieję że to się już niedługo zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jest mały błąd z filtrowaniem. Domyślnie filtr ustawiony jest na wyświetlanie w liście a pokazują się kafelki. Żeby włączyć wyświetlanie w liście trzeba zaznaczyć filtr na "kafelki" kliknąć filtruj, przestawić na "lista" i ponownie przefiltrować. Zrobione Udogodnieniem mogłoby być zapamiętywanie ustawień filtra dla danego konta wtedy każdy miałby ustawiony swój widok. Mógłbyś zasugerować, które filtry powinny być zapamiętywane? Proponowałbym również dodać lub wydłużyć czas działania logowania z ciastka aby nie trzeba było ciągle wpisywać hasła. Nad tym popracuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak dla mnie to wszystkie filtry mogłyby być zapamiętane. Chodzi mi konkretnie o taki przykład: wchodzę na stronę, loguję się i po zalogowaniu mam ustawione wszystko tak jak lubię np. Kategoria: Wszystkie kategorie Sortuj przez: Oszczędności Wyników na stronie: 72 Sortowanie: Malejąco Wyświetl: Lista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Okey, postaram się to zrobić dzisiaj . Nie jestem pewien jedynie co do kategorii Czy korzystałeś może z funkcji WishList? Póki co mało użytkowników z niej skorzystało i nie jestem pewien czy to dlatego, że jest trudna w obsłudze, czy może po prostu nie chcą Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Nie użyłem tej opcji właśnie dlatego że nie byłem pewien jak zadziała. Wg mnie lepiej byłoby dodawać tam też linki, tak jak do listy buddy. W linkach do przedmiotów jest ich numer ID i to jest unikalny identyfikator produktu, nazwa czasem się zmienia, ID rzadziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Cześć, wydaje mi się że zapamiętywanie ustawień działa. Miłoby było gdybyś to jeszcze sprawdził Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Po zalogowaniu działa dobrze, ale po wylogowaniu pamięta ustawienia i nie pozwala ich zmienić. Wynikiem jest, ze po wylogowaniu n ie można zmienić filtra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Cześć, wydaje mi się że już powinno śmigać. Dodałem też 2 nowe funkcji, szukanie jedynie w danym magazynie i jedynie przedmiotów na stanie. Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUPI Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja nie mogę zmienić wcześniej zapisanych ustawień filtra. Nowe funkcje mogę zmieniać a tych "starych" nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Pomyliłem kolejność. Z tego co widzę, to już zapisuje Dzięki wielkie za pomoc. Jak oceniasz przydatność nowododanych funkcji i przejrzystość filtrowania danych? Pozdrawiam, Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Dlaczego stronka rc-buddy zawieszona? koniec działalności czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiq Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 rzeczywiście strona nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi