Artu Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 W naturze lata, więc nie rozumiem, czemu nie miał by latać model: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 W naturze latają dziesiątki jak nie setki a model to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 może trzeba umieścić wyżej wirnik i bardziej odchylony do tyłu? przekop ten artykuł autogyro i może zrób wirnik tam wymyślony (oblepiony taśmą klejącą -łatwo poznasz na fotach i avikach ,nieźle się sprawdza i jest super łatwy do wykonania ) sam jakiś czas temu rozpocząłem coś podobnego ale brak czasu i inne projekty .... Wszystko ok, jednak moim zadaniem jest sprawdzenie, jak działa/nie działa dany model z konkretnego zestawu. Więc jak na razie:odbudowałem model i zanim znów się wzbiję, to czytam, czytam, czytam iii czytam, aż w końcu wcielę teorię w życie i mam nadzieję, że będę mógł przedstawić filmik z lotu... P.S - Artu, samolot, samolotowi nie równy, tak samo jak, samochód samochodowi i wiatrakowiec, wiatrakowcowi :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Może gdybyś miał również sterowanie "Tarczą" wirnika ,to lot byłby dłuższy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi