grzechoo Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Latanie fascynowało mnie od dawna, jeszcze w szkole były symulatory, trochę książek o nawigacji itd, ale nigdy na żywo, zabrakło szczęścia. ale zaczęło się dopiero kilka dni temu, kiedy kupiłem helikopter, syma 107s - taką zabaweczkę, ehh, co za frajda, moja córa, choć ma prawie 3 latka też lata ze mną. pomyślałem, że mógłbym spróbować, zawsze marzyło mi się żeby wysłać w powietrze samolot, i sterować nim przez kamerę to się chyba FPV nazywa. ale po kolei: na razie chcę zbudować samodzielnie coś prostego - gumówkę albo taki prosty, samo-latający model od podstaw, później spróbuje coś z RC na razie czytam forum.... i oglądam latanie RC na youtube i chciałbym wybrać się z kimś na takie pokazowe latanie, mam nadzieje, że lata ktoś "zawodowo" z mojej okolicy zaplecze finansowe mam nie wielkie (rodzina, żona dziecko itd) i czasu też mało, ale chciałbym spróbować. aaa mam wyczynowy (dwu linkowy) latawiec- całkiem nieźle sobie radzę. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechoo Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 dla czego nadal nie mogę udzielać się na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Dla tego że masz kulawy avatar. Opis jest w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi