Gites Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Cześć, Chciałem dziś naładować pakiet NiMH (po raz pierwszy od kupna ładowarki - wcześniej ładowałem wyłącznie LiPol). Nawet z tej okazji otworzyłem instrukcję do ładowarki Czytam, czytam i widzę, że w kwestii ładowania akumulatorów NiMH, oprócz trybu manualnego, ładowarka posiada tryb automatyczny - fajnie. Podłączam wszystko, szperam po menu ładowarki w sekcji ładowania NiMH a trybu automatycznego nie widać. Czy ktoś byłby tak pomocny i sprawdził u siebie czy jest podobnie? W ogóle czy ktoś się orientuje czy do Accucell-6 wychodzą uaktualnienia firmware'u? http://pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzik4 Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 kliknij start a gdy zacznie migać "prąd" wciśnij jednocześnie dwie strzałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gites Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 bzik4, dzięki. To się nazywa czytać ze zrozumieniem (o sobie piszę ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi