Johny88 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Witam mam takie pytanie. Ostatnio wpadl mi w rece regulatpr turnigy (20A) i chcialbym wlozyc go do modelu ,w ktorym zamontowany jest stary odbiornik sanwy ,zwykły analogowy taki jak to byly w 2000r Poprostu chodzi mi o to czy jest szansa ,że razem to zagra czy raczej sobie darowac? Czy moze to nie ma znaczenia jaki odbiornik ? Prosze o pomoc, to moj jedyny elektryk i nie mam zbyt wiele pojecia o tym. Na codzien latam spaliną Pozdrawiam i licze na wyrozumiałość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 nie ma znaczenia jaki odbiornik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 ok wiec jak znajde troche czasu to podejmuje wyzwanie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi