sprinterr Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRY3 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Czyta :-)) Witamy! może coś więcej o sobie:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinterr Opublikowano 18 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Moje doświadczenie jest jak na razie bardzo znikome. Kiedyś sklejałem modele plastikowe i ze dwa kartonowe - to były czasy kiedy o RC można było tylko pomarzyć. Dziś na szczęście jest lepiej więc postanowiłem je zrealizować. Jak na razie mam wylatane z 5 godzin na Symulatorze FMS i dosłownie za chwilę idę do piwnicy składać swój pierwszy model latający: SKY HAWK TW 742 - myślę że na początek będzie dobry. Plan jest taki aby w przyszłym roku latać już na spalinowych, więc czasu jest mało a do zrobienia i nauczenia dużo. Mam kolegę, który w tym siedzi i to on namówił mnie na symulator no i żeby pierwszym modelem był szybowiec. Teraz doszło jeszcze to forum. Poza tym Motoryzacja, gotowanie, sporty siłowe, rower i wyrób domowego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi