zbyszek78 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Nurtuje mnie pytanie czy np. zestaw składający się z ESC 60A i silnika z max poborem prądu 18A będzie działał prawidłowo? Jasna jest sprawa większej masy takiego rozwiązania, ale czy po stronie elektrycznej będzie wszystko OK? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbatus Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja zawsze dobieram regulator troszkę większy, ale 60A do silnika który bierze 18 to trochę przesadzone Będzie działać, tutaj żadnych przeciwwskazań nie ma, tylko kwestia wagi no i ceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek78 Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Chodzi o to że mam taki na stanie a mniejszy trzeba zakupić nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Chodzi o to że mam taki na stanie a mniejszy trzeba zakupić nowy Regulator jest jak wyłącznik - mając ogromny wyłącznik do żaróweczki od latarki - spalisz ją wyłącznikiem czy zbyt wysokim napięciem z bateryjki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi