dawidgdynia Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Posiadam aparature Graupnera MX-12, a mojemu bratu na próbę kupiliśmy Turnigy 9X i szczerze ją polecam- 2.4Ghz, i przede wszystkim cena, a do tego kupa funkcji. Moj MX-12 działa w 35Mhz i dostrzegam wielkie zalety 2.4Ghz. Lepiej wchodzić w nowy system niż po roku lub dwóch bawić się w modernizacje starego systemu. Za taką cenę nic lepszego nie znajdziesz- takie jest moje zdanie:) A zbiornik jak przedmówca pisał, owinąć w gąbkę, którą można kupić w castoramie za 2-3 złote. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 jakie serwa do tego modelu tez zamierzam go kupic i nie wiem czy moga byc 9g czy wieksze :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas325 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Najlepsze z tych najtańszych to moim zdaniem Tower Pro SG5010 - nigdy mnie te serwa nie zawiodły,używałem ich łącznie w 4rech sonicach jak i w innych modelach którymi latam do dziś,cena od ok 25zł za sztukę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaNoT Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi