Misieek31 Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam Moja corona miała 2 szare kabelki o długości 15 cm, został tylko jeden.Czym zastąpić ten co się urwał ? Kabelek ten jest jakiś inny ,szara otulina w środku srebrny splot a w nim przezroczysta otulina i srebrny splot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 No niestety musisz taki sam kabelek przylutować co nie będzie łatwe antenka jest wykonana z przewodu ekranowanego i musi być przylutowana w dwóch miejscach bez zwarcia. Długość musi być taka sama,lutownica z bardzo cienkim grotem powinna załatwić sprawę. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieek31 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Przylutować to nie jest problem. Problemem jest zdobycie takiego kabelka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Poszukaj w sklepach z elektroniką może coś takiego mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Przylutować to nie jest problem. Problemem jest zdobycie takiego kabelka. http://allegro.pl/przewod-teflonowy-50ohm-rg178-bu-wyk-militarne-usa-i1721674720.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 I problem rozwiązany :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieek31 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzięki wam za pomoc. Nie wiem czy czasem taki przewód jest w laptopach od wifi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkrawcz1 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dzięki wam za pomoc. Nie wiem czy czasem taki przewód jest w laptopach od wifi. Może być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieek31 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam Rozebrałem starego laptopa i są tam dwa kable od WiFi po 50cm identyczne jak w odbiorniku, kolorem się tylko różnią. Tak więc antenka już jest. Serdeczne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi