hantom Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Witam, mam pewien problem bo mój silnik wydaję dziwny dźwięk. Ten dźwięk to jakieś takie "zgrzytania". Wydaję mi się że to z łożyskiem coś jest nie tak, ale podczas składania raczej nie dają wadliwych łożysk. Proszę o Odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blekis Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Niestety kolego...dźwięki wskazują jednak na łożyskowanie silnika. Jakieś 3 miesiące temu przerabiałem podobny temat z Pulso, po reklamacji wymienili mi na nowy silnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Tylko łożyska , na tysiąc zawsze się jakieś wadliwe znajdzie.Kup nowe i wymień tutaj znajdziesz łożyska wysokoobrotowe http://aukcjewp.wp.pl/listing.php/search?category=8760&p=2&string=%C5%82o%C5%BCysko¶ms_top_cookie=635c8699ec6a48ca70780f0e041b45ce82fe39d8 Nie są drogie weź sobie na zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hantom Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Drugi filmik, tym razem bez śmigła: A w tych silnikach bezproblemowo wymienia się łożyska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi