waldi1973 Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Witam kolegów. Czy ktoś miał lub ma do czynienia z pakietami BQY..? Jeśłi tak, to proszę o info.. Zakupiłem do EDF'a takie coś: Ciekawy jestem co to jest warte.. Kosztował niedrogo, bo 31$ z przesyłką.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomnow95 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Mam tej firmy 3s 2200 20c. Ale puchnie powyżej 25-30A pobranego z niego prądu:/ Potem wraca do normalnych rozmiarów ale przy 30A nie powinien puchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gmeracz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Tia, latałem nimi w heliku. Jak odpinałem rzepa po locie to słyszałem jak odsapnęły, takie były baloniki. Poszły do kosza po jakiś 20 lotach. To tanie chińskie pakiety z dużym oporem wewnętrznym, więc muszą puchnąć. Ich sprawność to połowa obiecanego C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi