RC-LIPOL Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zapraszamy w dniach 06-07.08.2011 na dni otwarte Szkoły Latania RC-LIPOL Zapraszamy wszystkich modelarzy z regionu i osoby chcące rozpocząć przygodę z modelarstwem RC W ramach dni otwartych udostępnimy nasze lotnisko wszystkim przybyłym modelarzom, ponadto będzie można sprawdzić się na symulatorze RC, a także w locie z instruktorem (coś dla początkujących). Zostaną zaprezentowane urządzenia do lotów FPV, dodatkową atrakcją będzie możliwość strącenia wolno lecącego balonu z helem. Będzie można również skorzystać z warsztatów technicznych prowadzonych przez naszych instruktorów. Serdecznie zapraszamy, wstęp wolny Szkoła Latania RC-Lipol www.rc-lipol.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dziękujemy wszystkim uczestnikom za świetną zabawę OBY TAK DALEJ :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Witam, że tak zapytam kto chonoruje tą waszą licencje i w jaki sposób ? tekst z waszej strony. "Szkolenie kończy się egzaminem praktycznym i uzyskaniem licencji modelarza pilota" w czym ona (ta licencja) może mi pomóc ? mogę latać na zawodach organizowanych przez AP ? czy może mogę latać za granicą , może dostanę zniżke na OC ? Proszę o konkretną informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RC-LIPOL Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Nasza licencja umożliwia między innymi korzystanie z naszego lotniska, bez dodatkowych wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi