Marekk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Taaaaaaaak. Jestem tu nowy więc witam wszystkich forumowiczów gorąco i liczę na miłe powitanie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 cześć ci gorąco cię witam(y) :faja: przedstaw się i opowiec coś o sobie np.jakie masz modele, ile siedzisz w modelarstwie, czy dobrze latasz itp ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekk Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam. Otóż nie jestem jeszcze modelarzem, ale chyba coś się szykuje. Modeli nie za bardzo mam. Jedynie niedokończony f-15 ze stronki 3d foamy oraz jakiś górnopłat podobno stinson voyager 1,20m. Zrobiłem też szybowca z depronu który nie ma profilu tzn jest płyta depronu 16x120 potem przykleiłem listwe sosnową w 1/3 cięciwy i przykryłem drugą warstwą depronu. Jak narazie nic mi nie lata. Aparature kupiłem 4 kanałową zebra 4 FM bo była tania i teraz żałuję że nie poczekałem kilka miesięcy i nie uzbierałem na lepszą. teraz przymierzam się do mx'a 12. Jak więc widać nie jestem nawet początkujący będę zadawał pytania i oczekiwał na nie odpowiedzi mam nadzieję że takowe dostanę . To tyle, lecę na praktykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.