Marekk Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Taaaaaaaak. Jestem tu nowy więc witam wszystkich forumowiczów gorąco i liczę na miłe powitanie ;P
baczek Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 cześć ci gorąco cię witam(y) :faja: przedstaw się i opowiec coś o sobie np.jakie masz modele, ile siedzisz w modelarstwie, czy dobrze latasz itp ;D
Marekk Opublikowano 11 Września 2007 Autor Opublikowano 11 Września 2007 Witam. Otóż nie jestem jeszcze modelarzem, ale chyba coś się szykuje. Modeli nie za bardzo mam. Jedynie niedokończony f-15 ze stronki 3d foamy oraz jakiś górnopłat podobno stinson voyager 1,20m. Zrobiłem też szybowca z depronu który nie ma profilu tzn jest płyta depronu 16x120 potem przykleiłem listwe sosnową w 1/3 cięciwy i przykryłem drugą warstwą depronu. Jak narazie nic mi nie lata. Aparature kupiłem 4 kanałową zebra 4 FM bo była tania i teraz żałuję że nie poczekałem kilka miesięcy i nie uzbierałem na lepszą. teraz przymierzam się do mx'a 12. Jak więc widać nie jestem nawet początkujący będę zadawał pytania i oczekiwał na nie odpowiedzi mam nadzieję że takowe dostanę . To tyle, lecę na praktykę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.