Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miggy Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Nie ma znaczenia jak podłączysz :wink: . Jeżeli silnik będzie kręcił w złą stronę to zamień 2 kable miejscami i już :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubomir Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Kolejność i kolory kabli nie mają znaczenia, chyba, że po włączeniu silnik kręciłby w drugą stronę. W tym przypadku wystarczy tylko zamienić kable ze sobą (ja kładę na stole silnik podpięty do regla, odpinam, przewracam regiel na drugą stronę i z powrotem podpinam. w ten sposób dwa kable silnika zamieniły się z dwoma kablami regla podczas gdy jeden wpięty został do tego, do którego został podpięty :mrgreen: ) mam nadzieję, że da się zrozumieć tą gmatwaninę ;D A w ogóle to życzę udanych lotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubomir Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Myślałem, że będę pierwszy ale komputer mi się zwiesił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Jeśli silnik po podłączeniu kręciłby się w odwrotną stronę, nie trzeba zmieniać żadnych kabli. Po prostu wszystko w tym reglu ustawia się programowo. Tutaj jest instrukcja programowania regla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lubomir Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ale łatwiej jest zamienić kable :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi