Andrzej68IX Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Futaba 9ZAP - ustawienia DELTA. Proszę o pomoc użytkowników tych aparatur. Jestem posiadaczem od kiklu miesięcy tego cacka, teraz zakupiłem model elektryka Delta - i jest problem. Mam gaz na lewej rece - czyli Mode ..... Do ustawień Delta lotki i kierunek są przypisane w tym nadajniku do prawej ręki, a ja bym chciał : "Lotki" mieć na lewej "Ster wysokosci" na prawejTak latam juz od ponad 30 lat i nie jestem w stanie tego zmienić. Czy można to zmienić w ustawieniach nadajnika? Próbowałem coś grzebać , ale nic mi nie wychodzi. Proszę o poradę. Pozdrawiam Andrzej andik@go2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertK Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wchodzisz w MDL (P) wybierasz funkcje FNC (K) i tam ustawiasz co i jak , a mix delta po wejściu w CND aktywujesz EVN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi