rabbitlkr Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 No cóż, zwykle media nakręcają fakty dla sensacji;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Mogli by się kogoś zapytać o co chodziło a nie walić taką głupotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Też miałem z tego niezły ubaw, jak to usłyszałem :lol2: Mogli by się kogoś zapytać o co chodziło a nie walić taką głupotę. Widać mieli dobrą ekipę wywiadowczą Czyli zero zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Tutaj jest jeszcze materiał filmowy z pikniku: http://www.ktv.com.pl/gts_files/archive/reportaze/20110816-XIII_Mityng_modelarski.wmv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Chłopaki - musicie mi uwierzyc - jam do sitka sie nie pchał , za wszystko co nie tak przepraszam Ale o tym urwanym smigle - to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 noker, twój link nie działa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Łukasz K., to nie mój link tylko TVKraśnik, i działa tylko inaczej, 'zapisz element docelowy jako ... ' waga około 110MB, jakość taka-sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 a podkład muzyczny tragedia... jeszcze ta nakładająca sie na siebie muzyka z pikniku i ta przez nich dodana.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy47 Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Chłopaki , nie tragizujecie. Rzeczywiście jakośc tego jest taka sobie, ale dobrze, że jest. Inne lokalne telwizje zanim doszły , a właciwie doczołgały sie do jakiegos pooziomu - upłynęlo sporo czasu. To byli bardzo młodzi ludzie, a młodości sie wiele wybacza . Zobaczycie ,że następny już bedzie znacznie lepszy materiał. Zapewniam,że operowanie kamerą w przypadku szybko przemieszczających sie obiektów - nie jest takie łatwe. Osobna sprawa to sprawa dżwięku, który był podkładany w studio. to tez nie łatwa sparwa. Aby było dobrze , trzeba wielu lat pracy. Ja wiem wszyscy chcieli by mieć jakośc taką jak w tv profesjonalnej , a i tam zdarzają sie godne krytyki przypadki , tak ,że wybaczmy i jak ktoś może to pomózmy , poradxmy , podpowiedzmy . Trzeba jeszce wiedzieć ,że praca kamerzysty w lok. tv. nie jest tak dobrze opłacana, a absorbuje ogromną ilośc czasu i w związku z tym robote tą robi ten , kto chce i nie zależy mu tak bardzo na kasie . Zatem co ? Wybaczamy ? = WYBACZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Pewnie że wybaczamy zwłaszcza tak ładniutkiej Pani Reperter Kto widział ten wybaczy Pozdro Chłopaki z Kraśnika...Impreza jak zawsze pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Pewnie że wybaczamy zwłaszcza tak ładniutkiej Pani reperter Kto widział ten wybaczy Czy może chodzi o tą Pani Reporter http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7192 Kto nie widział to już wie Więc wybaczamy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon3D Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Fajnie strzeliłeś foteczke. Moim telefonem niewiele mogłem zdziałać Szkoda tylko że bez tego niesamowitego uśmiechu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wspinacz1 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Szkoda tylko że bez tego niesamowitego uśmiechu... Tak, tak wiem ten uśmiech... Niestety z tym uśmiechem już tak łatwo nie było upolować takiego fajnego ujęcia Ale może za rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Rok kolejny powoli mija i zbliża się kolejne nasze wspólne latanie w Kraśniku. To już po raz 14 widzimy się u nas. Jak ten czas leci. A dokładnie w drugi weekend sierpnia tj. 11-12.08.2012. Do zobaczenia na lotnisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi