pavelm Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Poszukuję planów depronowego Pitts'a o rozpiętości 80-90cm. Znalazłem kilka shock flyerów ale chodzi mi o model jak najbardziej podobny do oryginału a nie płaski. Bardzo proszę o jakieś wskazówki co do kierunku szukania.
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam! Mam jakieś plany deproniaków, może makiety to nie są , ale kadłub jest przestrzenny. To co mam posyłam na priv.
kylorc Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam Czy ja też :mrgreen: mógłbym o nie poprosić
Krzysiek Hanuszkiewicz Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 podaj maila na pw bo przez forum nie potrafię/niemogę wysyłać załączniki
-==PEGAZ==- Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 A ja jak zwykle polecam poszukanie na www.profili2.com W "Plans And Drawings" wpisujemy pitts i mamy kilka planów. Ewentualnie wpisujemy Christen Eagle.
pavelm Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Dzięki za plany. Postanowiłem, że na ich podstawie spróbuję coś sam sklecić Jak wyjdzie coś ciekawego to się pochwalę
Marcinmb Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 czy ja rówierz moge prosić o plany na e-maila?? juz od jakiegos czasu szukam ciekawego deproniaka ale niestety jestem bardzo wybredny :oops: i niepotrafie nic ciekawego znależc :roll: ...moze cos z tych planów mi sie spodoba.... :?: :!: ;D
kosa Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 Ja również chciałbym prosić o plany, jak można to na pw lub mail kossa18@o2.pl.
meloow Opublikowano 2 Września 2007 Opublikowano 2 Września 2007 jak mozna to tez chciałbym otrzymać te plany meloow@sck.pl pozdro
szymon-k Opublikowano 21 Września 2007 Opublikowano 21 Września 2007 mam cos pitsopodobnego a wlasciwie ultimatowego zrobilem to z podkladu pod panele 3 mm plany tez posiadam znajde to udostepnie nazywa sie to "pat mate" wyglada to na akrobata w rzeczywistosci lata powoli jak jakis robal nie obrazajac robali ale model mozna staranniej wykonac ja to zrobilem na od pi....... ul nastepna wersja bedzie miala skrzydla stateczniki z 6 mm bo 3 slabe jachu syn z samolotem na glowie nie wiem czy zdjecia wam wchodzą mam z tym problemy plany pokazuja krok po kroku jak popelnic takie cos ale powaznie to unosi sie w powietrze rozbieg 1,5 m ladowanie podobnie po zdjeciu z gazu laduje jak spadochron ja mam sterowanie wys kier lotki silnik silnik 3 fazy z typu popularnego konczy sie chyba na 08 aku li po 2 cele 800 mah lata ok 15 min a jeszcze mam filmy tego czegos w locie jak obrobie to moze wstawie do obejrzenia jesli dobrze kojarze mam tez plany pittsa z depronu wszystkie plany drukujesz jako szablony wycinasz i gotowe z tym czyms jest podobnie czyli gotowe szablony znajde to udostepnie mam za duzo tego i musze znalezć.
pavelm Opublikowano 1 Października 2007 Autor Opublikowano 1 Października 2007 Ładniutki. Może już niedługo pochwalę się swoim bo wyszedł całkiem fajnie.
filip Opublikowano 1 Marca 2008 Opublikowano 1 Marca 2008 będę wdzięczny za podesłnie mi tych planów filipk65@interia.pl
kosiarzp Opublikowano 22 Marca 2008 Opublikowano 22 Marca 2008 jaki profil skrzydłe zastosować w tym modelu ???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.