Łukasz K. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam! Takie pytanie jak w temacie. Bateria pochodzi z kamery samsunga którą dziś znalazłem. Kamera była użyta 9 razy. Bateria powinna ładnie trzymać prąd. Zdjęcia słabe. więc napisze co jest napisane na barerii: "Battery pack 7,4v 1100mah (li-on) samsung corp made in KOREA/COREE" Chcę tą baterię wykorzystać w małym modelu. Waży porównywalnie do zwykłej baterii li-pol. Jak myślicie mogę ją używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jeżeli regulator obsługuje 7.4V (2s) to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 no raczej obsługuje: bo to ten: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__6460__Hobbyking_SS_Series_25-30A_ESC.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Tylko pytanie jaką ten pakiet ma wydajność... Pewnie nie więcej niż kilka A. do zasilania serw sie nada, ale jeśli do napędu to tylko jakiś mikrus. No i plastykowa obudowa cieżka na pewno jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Pytanie tylko jak jest z wydajnością prądową tego akusa.. Tego raczej nikt nie wie - być może odda prąd jeden raz albo kilka razy i umrze .. False był szybszy ..nic dziwnego -młodszy :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dobra dzięki panowie Pomógł leci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi