Mars_2000 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dzisiaj nerw wziął mnie straszny. Chciałem kupić bilety na mecz Polska-Niemcy w Gdańsku we wrześniu. W tym celu, co by dostać dobre miejsca, wykupiłem nawet kartę kibica reprezentacji (35 pln), aby już dzisiaj móc je nabyć. I co ? I jeden wielki klops... :evil: System padł zaraz po uruchomieniu sprzedaży. A jak się podniósł, to potem zalogować się nie mogłem zgodnie z otrzymanymi instrukcjami, bo twierdziło, że moje dane są nieprawidłowe. Z kolei mała grupa szczęśliwców, którym udało się zalogować, też klnęła na czym świat stoi, bo do tej dzisiaj odpalonej (przed)sprzedaży , trafiły wyłącznie sektory za bramkami. Ludzie pozakładali karty dla 4-5 osób, bo chcieli kupić bilety rodzinne, a system pozwalał im kupić np. tylko 1 bilet. Jaki dół.... Jak się jutro ten stan rzeczy nie poprawi, to złożę reklamację i odstąpię od zakupu karty, zgodnie z przysługującym mi prawem obowiązującym przy zakupach na odległość. No i już mi się odechciało świętowania otwarcia najładniejszego stadionu przyszłorocznych ME w rodzinnym mieście. Ta nasza piłka naprawdę jest (s)kopana. Pod każdym względem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Air Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ta nasza piłka naprawdę jest (s)kopana. Pod każdym względem... ...ale na Wembley w 73 to dopiero im daliśmy popalić... :mrgreen: PS.: Żeby nie było - mierzi mnie niesamowicie ten sport, a w zasadzie cała jego otoczka (kibole, handlowanie graczami, dziadki pierdzące w stołki w PZPN (te związki ogólnie czy to PZMot, czy PZPN itd powinny zostać zdelegalizowane wg mnie) i liczące kasę, którą dostają za nic, trzepanie kasy przez piłkarzy itd itd). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 dziadki pierdzące w stołki w PZPN :lol2: Ostatnio pojechałem na mecz Legii żeby trochę pokibicować i nic z tego nie wyszło.Mecz został odwołany przez ulewe :x niby nic przełożą mecz albo kasę oddadzą a tu patrze na stronce legii że nie zwracają kasy a mecz przełożony na wrzesień albo sierpień i można wymienić bilet na inny mecz i dopłacić.Normalnie paranoja.A stało się godzinę w kolejce po te bilety :roll: A tutaj pokazana ulewa - ( uwaga niecenzuralne wyrazy ) Niestety pogody się nie wybiera :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Ulewy we wrzesniu moze nie bedzie,ale lanie napewno W srode graly obie reprezentacje: Polska-Gruzja 1:0 Niemcy-Brazylia 3:2 Zanosi sie na pogrom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi