Sidey Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Czy ktoś potrafi obsługiwać tą kartę ? Prosiłbym o wyjaśnienie co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 jak widać masz sekcje w których to ustawisz odopowiednie nastawy . Do (+ -) podłączsz pakiet 4,8v a do (P + -) regiel. Tylko trzeba pamietać aby nie podłączać do regla pakietu bo bedzie ppppsssssssss i po reglu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Jednakże w komentarzach na Hobbyking napisane jest by podłączyć regulator do +-P a następnie podłączyć do niego zasilanie jak zawsze w modelu. Wtedy następują po sobie szybkie piski, coś jakby przepustnica za wysoko na aparaturze podczas podłączania modelu. Nic się wtedy nie dzieje, ustawienia się nie zapisują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 też zapewnie można podłaczyć zamiast 4,8V po prostu pakiet. PS.wałsnie teraz skończyłem programować mój regiel turnigy poprzez kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Przez tą samą kartę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nie ale zasada prawie ta sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidey Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Mógłbyś proszę napisać kolejność w jakiej to robisz? Karta jest podobna czy może elektroniczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 podłączam regla a następnie pakiet. ja mam tą i jest mi trochę łatwiej bo u mnie zapalają sie diody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi