slimas Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam ostatnimi dniami strasznie mi się nudziło i nie miałem co robić wpadłem na pomysł zrobię rzutki. Składałem kiedyś plastikowego SZD-9 Bociana i uznałem że zrobię latającego,wszedłem w neta odrysowałem sylwetkę i skrzydła,wyćiołem,skleiłem,i pora na oblot na dworze nie wiało i pięknie przeleciał z balkonu na małe drzewko. A teraz zdjęcie i film. http://www.youtube.com/watch?v=tuUgDj3P2Bw przepraszam za jakość niestety posiadam tylko telefon i nie da się inaczej. I to jest dopiero prototyp za niedługo zamówię balsę i z niej zrobię całego i pomaluję go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 wyciołem, :roll: :roll: Druga rzecz, używaj interpunkcji Tak? Trzecia. Nie win tutaj "telefon" że słaba jakość. Telefonem przy ~3Mpx aparatem można super zdjęcia zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Zaiste niezwykłe osiągnięcie, dla porównania napiszę, że w Twoim slimas wieku (15 lat) znany wszystkim Willy Messerschmitt samodzielnie zbudował dorosły, latający szybowiec....resztę dopowiedz sobie sam. Ale mimo wszystko próbuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 ...w porządku: zrobił, poleciało to, nabrał ochoty na więcej i dobrze, bo o to chodzi . Ale zgadzam się, że na językiem ojczystym mógłby kolega popracować :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Na naukę nigdy nie jest za późno. Grunt to chcieć. Więc Młody Kolego do roboty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimas Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Panowie gdy niema jak się uczyć latania rc to trzeba zajęcie sobie znaleść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi