Milko Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam. Czy mogę podpiąć do typowego odbiornika oprócz zasilania z BEC'a regulatora np. mały pakiecik 4.8V, który byłby zabezpieczeniem gdyby regulator odmówił posłuszeństwa? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam. Czy mogę podpiąć do typowego odbiornika oprócz zasilania z BEC'a regulatora np. mały pakiecik 4.8V, który byłby zabezpieczeniem gdyby regulator odmówił posłuszeństwa? Z góry dzięki za pomoc Tak - tylko oba poprzez diody by ten mocniejszy nie "zasilał" słabszego tylko odbiornik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milko Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Poprzez diody.... a mogę prosić bardziej łopatologicznie :wink: . Przy regulatorze wolał bym nic nie kombinować ale przy tym pakiecie można coś podziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi