robraf Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 witam wczoraj po wykonaniu 3 pięknych lotów moim hot stuffem skusilem się na jeszcze jeden lot , który okazal się być ostatnim tego modelu wzbilem się na wysokość okolo 40metrów chcialem zgasic silnik i wylądowac zmniejszylem obroty i naglecoś usłyszałem patrze a tu skrzydła w locie się złozyły jedna połówka odleciala a druga zostala w kadłubie model zaczął pikować korkociąggiem w dół i się roztrzaskał niema 3/4 modelu oto foty: reszta w najbliższyb czasie bo cś mi komp nawala
baczek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 cześć bardzo mi przykro a musiał być fajny opowiedz coś o nim na jaki był silnik i wogule jak latał
robraf Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nazywal się hot stuff był on modelem typu fun fly mialem w nim silnik asp 7,5ccm ze smiglem 11x7 apc ważyl on ( model) grubo ponad 2100g. latal wysmienicie aż do czasu gdy skrzydla mu sie złożyły a przed lotem sprawdzalem i wszystko grało miał 135cm rozp i 127cm dł był bardzo zwrotny zamierzam go zastąpic modelem black horse super air albo podobnym do potrenowania akrobacji
robraf Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a o to następne foty niestety z modelu niewiele zostało ][/url] resztki kadłuba :
radek872 Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 kret na bank poszedł z 10 m pod ziemie
robraf Opublikowano 15 Września 2007 Autor Opublikowano 15 Września 2007 nom chyba tak z modelu jak widac niewiele zostało naszczęscie silnik cały 2 serwa poszły
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.