robraf Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 witam wczoraj po wykonaniu 3 pięknych lotów moim hot stuffem skusilem się na jeszcze jeden lot , który okazal się być ostatnim tego modelu wzbilem się na wysokość okolo 40metrów chcialem zgasic silnik i wylądowac zmniejszylem obroty i naglecoś usłyszałem patrze a tu skrzydła w locie się złozyły jedna połówka odleciala a druga zostala w kadłubie model zaczął pikować korkociąggiem w dół i się roztrzaskał niema 3/4 modelu oto foty: reszta w najbliższyb czasie bo cś mi komp nawala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baczek Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 cześć bardzo mi przykro a musiał być fajny opowiedz coś o nim na jaki był silnik i wogule jak latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 nazywal się hot stuff był on modelem typu fun fly mialem w nim silnik asp 7,5ccm ze smiglem 11x7 apc ważyl on ( model) grubo ponad 2100g. latal wysmienicie aż do czasu gdy skrzydla mu sie złożyły a przed lotem sprawdzalem i wszystko grało miał 135cm rozp i 127cm dł był bardzo zwrotny zamierzam go zastąpic modelem black horse super air albo podobnym do potrenowania akrobacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 a o to następne foty niestety z modelu niewiele zostało ][/url] resztki kadłuba : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 kret na bank poszedł z 10 m pod ziemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 15 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 nom chyba tak z modelu jak widac niewiele zostało naszczęscie silnik cały 2 serwa poszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.