Kuba134 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Nazywam się Kuba. Jestem głównie elektronikiem hobbystą ale zainteresowało mnie modelarstwo RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgrabowski Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Witam Coś więcej, czym latasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba134 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Latałem kupnym helikopterem. Z balsowym modelarstwem kontakt miałem już wcześniej i teraz przymierzam się do budowy guppy`ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalgrabowski Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Ja latałem heli (Lama v4) jednak jest to nuda dla mnie, potem fox (rzutka multiplexa) przerobiony najperw na RC, potem na moto, potem na drobny mak przy krecie . Teraz planuję Ursusa pod FPV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi