Miałczek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Witam wszystkich forumowiczów mam pytanko czy jak wsadzę do modelu Cesny o rozpiętości 1900mm silnik 7,5cm o mocy 1,31 czy da rade taki silnik :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Spokojnie da radę! Model nie ma być do 3D, tylko on się utrzymuję na płatowcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 jesli to laminatowy model to bedzie słaby silnik miałem model cesny o rozp. 165cm z laminatu ARF silnik ASP 7,5 cmm i musiałem go dobrze rozpędzić żeby wyszedł w góre pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 jest to model z balsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi