Maj0r Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam. Zakupiłem sobie taki samolocik http://www.ebay.co.uk/itm/FMS-Cessna-182-RTF-RC-Plane-2-4ghz-Blue-/280708481605?pt=UK_ToysGames_RadioControlled_JN&hash=item415b878245 Problem w tym, że ładowarka niby jest, ale bez zasilacza. I teraz moje pytanko. Czy musi to być jakiś konkretny model, czy mogę kupić zwykły zasilacz o wymaganych parametrach i z odpowiednią wtyczką? Przyznam, że jestem troszkę rozczarowany, choć oczywiście w listingu było napisane jak wół, że "no uk plug included". No cóż, zgapiłem się, ale mimo wszystko chciałbym ją oblatać jeszcze dzisiaj, więc zależałoby mi na dość szybkiej, ale sensownej odpowiedzi:). Pozdrawiam.
Air Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dowolny zasilacz o napięciu i wydajności prądowej jakie zaspokoją potrzeby ładowarki - jeśli będziesz szukał czegoś z pasującą wtyczką - to koniecznie sprawdź czy polaryzacja na wtyczce jest taka sama jak w gnieździe ładowarki :]
Maj0r Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Dziękuję bardzo Tomku. Temat do zamknięcia:).
Rekomendowane odpowiedzi