Luk Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wczoraj odbyły się zawody akrobacyjne European Extreme Flight Championships 2007 w Znojmie. Sebastiano Silvestri przy pracy była to bardzo dobrze przeprowadzona i interesująca impreza,niektóre figury akrobacyjne przypominały wręcz sztuczki cyrkowe.Pierwszy raz widziałem jak pilot Yaka wiszącego parę centymetrow nad ziemią,przekrecił go do pozycji poziomej i posadził na ziemi lądując jak helikopter. :shock:, inną ciekawą stroną imprezy była prezentacja czeskich firm produkujących modele,bardzo duży wybór łącznie z największymi ponad trzymetrowymi po bardzo przystępnych cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 I to jest to, co tygryski lubią najbardziej. Naprawde ubolewam że mnie tam nie było ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 to żółto-brązowe z tyłu to publiczność :wink: tak mi się zdało na pierwszy rzut oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 to żółto-brązowe z tyłu to publiczność :wink: tak mi się zdało na pierwszy rzut oka W sumie szkoda, że to tylko słoneczniki. Ale tak licznej publiki to żaden Ronaldinho nie przyciągnie jedynie takie wypasione modele . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Znalazlem w necie pare innych fotek - Donatas Page Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ja mam naprade czego załowac bo mieszkam 15km od czeskiej granicy . Tu tez sporo sztuki http://www.tachometer.sk/modelhobby/exfc.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.