Luk Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Wczoraj odbyły się zawody akrobacyjne European Extreme Flight Championships 2007 w Znojmie. Sebastiano Silvestri przy pracy była to bardzo dobrze przeprowadzona i interesująca impreza,niektóre figury akrobacyjne przypominały wręcz sztuczki cyrkowe.Pierwszy raz widziałem jak pilot Yaka wiszącego parę centymetrow nad ziemią,przekrecił go do pozycji poziomej i posadził na ziemi lądując jak helikopter. :shock:, inną ciekawą stroną imprezy była prezentacja czeskich firm produkujących modele,bardzo duży wybór łącznie z największymi ponad trzymetrowymi po bardzo przystępnych cenach.
DJDIT Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 I to jest to, co tygryski lubią najbardziej. Naprawde ubolewam że mnie tam nie było ;-(
Yahoon Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 to żółto-brązowe z tyłu to publiczność :wink: tak mi się zdało na pierwszy rzut oka
Rob Mc Fly Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 to żółto-brązowe z tyłu to publiczność :wink: tak mi się zdało na pierwszy rzut oka W sumie szkoda, że to tylko słoneczniki. Ale tak licznej publiki to żaden Ronaldinho nie przyciągnie jedynie takie wypasione modele .
alchemique Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Znalazlem w necie pare innych fotek - Donatas Page
radek872 Opublikowano 24 Września 2007 Opublikowano 24 Września 2007 Ja mam naprade czego załowac bo mieszkam 15km od czeskiej granicy . Tu tez sporo sztuki http://www.tachometer.sk/modelhobby/exfc.htm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.