hantom Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam, trochę poszukałem lecz nie mam pewności czy wystarczająco bo nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. A chodzi mi: 1. O to jakie lotki powinny mieć wychylenia w RWD biorąc pod uwagę że skrzydła mają 3-4 stopnie wzniosu i żeby nie był zbyt "narwany" bo mam zakres +/- 4.5cm i wiem że to na pewno zbyt dużo i jakie te wychylenie powinno być. 2. Czy jest sens w tym modelu użyć miksera lotkami ze sterem kierunku. Z góry dziękuje za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrzmax Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Masz Lotki i skrzydło ze wzniosem? Wydaje mi się że w RWD albo lotki albo wznios się robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hantom Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Masz Lotki i skrzydło ze wzniosem? Wydaje mi się że w RWD albo lotki albo wznios się robi. Fokker mi w innym temacie o "aparaturach" napisał że można dać, lecz mniejszy niż bez lotek, chodziło mi oto żeby był stabilniejszy dlatego dałem ale mniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capriman Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ja bym dał połowę z tego co masz, a jak polatasz to zwiększysz dla wiekszej zwrotnośći. W moim rwd nigdy nie miksowałem kierunku bo nie było takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi